Bordbestilling Kurrajong Hotel Canberra Canberra  Canberra
Restauranter Canberra  Australian Capital Territory    New South Wales
Restaurants Table reservation and dinner booking Canberra  New South Wales
Kurrajong Hotel Canberra Smile 

Kurrajong Hotel Canberra


8 National Cct ACT 2600 Canberra   More info
Telefon: +61 2 6234 4444
book room

Read more about Canberra Australian Capital Territory.

CateringBørnestolBørnemenu

Hotel Kurrajong Canberra

Hotel Kurrajong består af 147 smukt renoverede værelser med udsigt over hotellets smukke terrassehaver, hvoraf nogle er placeret i Heritage-fløjen med executive-suiter med balkon eller terrasseværelser.

Beliggende i de rolige grønne ambasadekvarterer i Barton, omgiver af Australiens regeringskontorer, tilbyder Hotel Kurrajong de mest moderne faciliteter, man kunne forvente af Canberras Premier Boutique Hotel. Det prisvindende Hotel Kurrajong, der støder op til den parlamentariske trekant, er tæt på Canberras forretningsmæssige, politiske, kulturelle og turistmæssige hjerte.

Kurrajong Hotel Canberra  New South Wales

I årtier efter åbningen i 1926 var Hotel Kurrajong juvelen i Canberras sociale og politiske historie.

Chifleys Bar & Grill

Kurrajong Hotel Canberra  Canberra

Mens Hotel Kurrajong Canberra hylder landets historie, hylder Chifley's Bar & Grill regionens vingårde og boutique-fødevareproducenter med en sæsonbestemt, moderne menu.

Bøffer, skaldyr, kylling og andre retter tilberedt på grillen er en specialitet. Menuen byder også på pasta, risotto, en bred vifte af vegetariske muligheder, retter designet til deling og fristende desserter.

Meetings & Events

Kurrajong Hotel Canberra  Australian Capital Territory

Vores private spisestue og stilfulde møde- og begivenhedsrum passer til en række lejligheder, fra diplomatiske begivenheder, forretnings- og bestyrelsesmøder til bryllupper, fødselsdage og andre festligheder

For noget ekstra specielt arrangerer Hotel Kurrajong skræddersyede begivenheder, gourmetsmagninger, maskebal, havefester og sammenkomster, der trækker på 1920'erne for glamour og 2020'ernes know how.

Oplev Australiens hovedstad

Kurrajong Hotel Canberra  Australian Capital Territory

Oplev det bedste Australiens hovedstad har at byde på med overnatning på Hotel Kurrajong Canberra, morgenmad for to i Chifley's Bar & Grill, en vinsmagningsoplevelse på Eden Road Wines inklusive ostetallerken og billetter for to til "Living Memory"-udstillingen på National Portrait Gallery.

Kurrajong Hotel Canberra Canberra finder du i Canberra, og kan tilbyde dig en velbeliggende Restaurant.
Hvis du vælger et ophold på Kurrajong Hotel Canberra Canberra, eller en velfortjent pause på Kurrajong Hotel Canberra Canberra, kan du opleve følgende, blandt mange andre attraktioner i Canberra.

Kurrajong Hotel Canberra, clik på Kurrajong Hotel Canberra Canberra og reserver plads direkte på Kurrajong Hotel Canberra hjemmeside. I kort afstand fra Kurrajong Hotel Canberra i Canberra, kan du vælge et af de mange Hoteller og overnatninger i Canberra


Telefon: +61 2 6234 4444      Kurrajong Hotel Canberra   Homepage: Kurrajong Hotel Canberra

Se bedømmelse Bedømmelse af Kurrajong Hotel Canberra Canberra, Har du ris eller ros til denne Bed and Breakfast, Skriv din bedømmelseHotel Bedømmelse


Page: 1
[1]   >
Restauranter og Spisesteder i Canberra
Page:  1
[1]   >