Bordbestilling Geranium København  København
Restauranter København Stor København    Region Hovedstaden
Restauranter København  Geranium Restauranter Spisesteder Stor København  
Geranium Smile 

Geranium


Per Henrik Lings Alle 4 2100 København   More info
Telefon: +45 6996 0020
book room

Read more about Copenhagen Copenhagen.
Behandling af persondata
Ved at gennemføre denne booking giver du samtykke til, at dine personlige oplysninger behandles med henblik på at forbedre kundeoplevelsen.
InternetCatering

GERANIUM

* Geranium Ranked No. 2 - The World's Best Restaurants

* Tre Michelin-stjerner

Geranium blev beriget med den tredje Michelin-stjerne, og toprestauranten blev hermed Danmarks første trestjernede Michelin-restaurant.

* Verdens bedste kok
Ikke nok med at Geranium har hele tre Michelin-stjerner, og i øvrigt ligger nummer 2 på listen over verdens aller bedste restauranter i 2021, så har Geranium også verdens bedste kok. Køkkenchefen Rasmus Kofoed blev allerede i 2011 kåret som verdens bedste kok i verdensmesterskaberne i kokkekunst, Bocuse D’Or.

Geranium  Region Hovedstaden

Rasmus Kofoed er desuden den mest vindende køkkenchef i Bocuse D’Or-konkurrencen nogensinde, da han forinden sin sejr sikrede sig både en sølv- og en bronzemedalje. Der hersker vist ingen tvivl om, at du med en bestilling på Geranium er sikret en smagsoplevelse af højeste kvalitet.

Verdens dygtigste kok

Geranium  København

Ved den prestigefyldte prisuddeling World's 50 Best Restaurants, der i 2021 fandt sted i Antwerpen i Belgien, blev restaurant Noma kåret til verdens bedste, mens Geranium indtog andenpladsen.

Smagsoplevelse af højeste kvalitet

Geranium  Copenhagen

Geranium
har til huse på 8. etage i Fælledparken og midt i København. Fra 8. etage har gæsten en drømmende udsigt over Fælledparkens trækroner og byens mange grønne kobbertage. Beliggenheden understreger Geraniums vision om gastronomisk udsyn, diversitet og en stræben efter at udforske spændingsfeltet mellem byen og naturen.

Inspirationskøkkenet
Geranium er beliggende i et lyst og kreativt lokale med åbent køkken og direkte adgang til vinkælderen. Inspirationskøkkenet er ideelt til eksklusive private arrangementer og helt særlige begivenheder.

I Inspirationskøkkenet serverer Geranium den samme menu, som i restauranten op til 16 gæster.

Ønsker du yderligere information om Inspirationskøkkenet kontakt Geranium´s Bookingteam for at høre om de muligheder der tilbydes.

Velkommen til GERANIUM

Geranium er nu udnævnt til verdens 2. bedste restaurant med en restaurantoplevelse i samme højder. Menuen er en tour de force ud i det ypperligste kokkehåndværk og en helhedsoplevelse, der ikke på noget tidspunkt taber højde.

Ofte kommer hele ti små gastronomiske underværker på bordet – småtterier, der hver især gemmer på så mange tilberedninger og arbejdsprocesser, at det tager pusten fra en at tænke

En eftertragtet oplevelse
Geranium har i kølvandet på Michelin-udgivelserne oplevet en sand bookingstorm, hvor gæster fra både ind- og udland vil opleve restaurantens høje gastronomiske niveau.

Køkkenchefen Rasmus Kofoed synes at have en medfødt gave, hvor intet er forceret eller overdrevet,

Geranium København finder du i København, og kan tilbyde dig en velbeliggende Restaurant.
Hvis du vælger et ophold på Geranium København, eller en velfortjent pause på Geranium København, kan du opleve følgende, blandt mange andre attraktioner i København.

Geranium, clik på Geranium København og reserver plads direkte på Geranium hjemmeside. I kort afstand fra Geranium i København, kan du vælge en af de mange restauranter og spisesteder i København


Telefon: +45 6996 0020      Geranium   Homepage: Geranium

Se bedømmelse Bedømmelse af Geranium København, Har du ris eller ros til denne Bed and Breakfast, Skriv din bedømmelseHotel Bedømmelse


Page: 1
[1]   2   3   4   5   >


ALCHEMIST KøbenhavnALCHEMIST Smile ALCHEMIST Refshalevej 173C 1432 København

Alchemist er en eksklusiv restaurant, hvor gæsterne nyder deres måltid omkring én stor disk. At spise på Alchemist er en oplevelse for alle dine sanser. Det handler om mad, interiøret, musikken, lyset, præsentationen og historierne bag hver ret.

Open:

Monday to Friday 10 am – 4 pm
Wednesday to Saturday 5 pm – 00 am

InternetCateringCopenhagen Admiral Hotel KøbenhavnCopenhagen Admiral Hotel Smile Copenhagen Admiral Hotel Toldbodgade 24 1253 København

Copenhagen Admiral Hotel er det foretrukne valg for gæster fra hele verden, og som dem kan du også nyde, at byens store udbud af kultur, gastronomi og shopping kun er en slentretur væk.
CateringBørnestolBørnemenu


Dominos Pizza AmagerDominos Pizza Smile Dominos Pizza Amagerbrogade 26 2300 Amager

TakeAwayCateringBringBørnestol

Page:  1
[1]   2   3   4   5   >
Geranium +45 6996 0020  Geranium