Visit HelsingørSmilingDanmark
Save time
Smiling Pos Gavekort
Smiling Pos Digital Gavekort System

Smiling Dinner Gavekort

Helsingør Gavekort

Gaven som aldrig skal byttes

Helsingør Gavekort

Slut med at panikke over gaver til dine nærmeste! Smiling Dinner Gavekortet er den perfekte gave, som passer til alle.
Det er Gratis. - Hos os betaler du ikke gebyr eller andet når du opretter et gavekort,
og lige en lille detalje: VORES Gavekort FORÆLDES ALDRIG.

Smiling Dinner Gavekort så er du ikke i tvivl om hvordan du skal opfylde en af dine nærmestes gaveønsker.

Hvem har ikke stået med et gavekort som er forældet,? - eller når du får tid til at indløse kortet, så er restauranten desværre lukket?

Et Smiling Dinner eller et Smiling Pos gavekort forældes aldrig, og er den butik - Restaurant du havde købt gavekortet til, desværre lukket, så går du bare hen til en anden. Du giver altid en god oplevelse med et Smiling Dinner Gavekort

Vil du tilbyde dine kunder et gavekort der aldrig forældes, så tilslut dig Smiling Pos Digitale Gavekort system

Smiling Dinner tilbyder den perfekte gave idé.
Det kan ofte være svært, at finde den helt rigtige gave til ham eller hende som har alt. Med Helsingør gavekort går du aldrig forkert i byen. Og du er sikker på at skabe glæde og begejstring hver gang.

Gavekortet kan anvendes i alle forretninger restauranter og Hoteller der er tilknyttet Smiling Dinner og alle andre forretninger der benytter 'Smiling Pos.' digitale Kassesystem..

Gavekortet fungerer ligesom et Dankort. Beløbet skal min. være på 100,- og det kan anvendes igen og igen. det beløb du køber For, bliver afskrevet og restbeløbet kan du gemme og købe For en anden gang. - Du kan også 'fylde på' gavekortet efter behov.

Gavekortet har ingen indløsningsfrist, men kan anvendes uendeligt

Læs mere om Smiling Pos og Det digitale GAVEKORT der aldrig forældes.

Du skal logget ind til Smiling Pos. - Har du ingen Login så læs meget mere om Smiling Pos HER

SUBMIT Free Demo version » 

Smiling pos Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

Udendørsservering i restaurant

Bordbestilling og betaling
En af de bedste måder at øge engagementet med gæsterne er at bevæbne din serveringspersonale med mobile enheder såsom iPads. Med mobile enheder kan dit ventepersonale indtaste mad og drikke ordrer direkte i POS-systemet fra bordet. Dette reducerer potentialet For fejl, der opstår mellem håndskrevne bestillinger og dataindtastning i POS. Det resulterer også i, at gæsterne får deres ordrer hurtigere, idet ordren sendes direkte til køkkenprinterne fra bordet. Derudover resulterer den øgede hastighed og ekstra effektivitet i højere bordomsætninger, så du kan betjene flere gæster. Der er en anden fordel ved at bruge iPads til ordreindgang: iPads og andre moderne POS-enheder giver din restaurant en eksklusiv og moderne appiel, som mange gæster sætter pris på i dag.

Er du i tvivl? - Spørg os på FAQ

Smiling Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

Gaven som aldrig skal byttes

Smiling Pos tilbyder den perfekte gave idé.
Det kan ofte være svært, at finde den helt rigtige gave til ham eller hende som har alt. Med Smiling Pos gavekort går du aldrig forkert 'i byen'. Og du er sikker på at skabe glæde og begejstring.

Gavekortet fungerer ligesom et Dankort. Beløbet skal min. være på 100,- og det kan anvendes  en eller flere gange. Gavekortet nedskrives med det beløb der købes for, og resten kan bruges senere. 

Gavekortet kan såvel købes som indløses online

Du kan altid få oplyst din saldo hos Smiling Pos butikkerne.

Læs mere om Smiling Pos Gavekort her.

Smiling Kasseapparater detailsystemer Stregkoder barcode system

TJEK DIN SALDO PÅ GAVEKORTET

Her kan du se restbeløbet på dit elektroniske Gavekort.
Kontonummeret på dit gavekort fremgår af kortet.

Smiling Pos Offer online ordering system for your supermarket or any kind of order delivery and takeaway service business. In Recent time many, grocery, courier etc. kind of ordering, delivery and takeaway service business are emerging and also a flourishing example of success. Every supply chain, Supermarket, and delivery service shop owner wish to create their online demand ordering and delivery system. For that, we offer Mobile based Online Ordering System.

24/7 Danisk and US-based customer support and software upgrades included in all packages.